photo skolaa_zps8fffc7eb.png
//Farhana_Tonah ^_^
[ R . I .N .D .U ]

Jumaat, 23 Disember 2011 @ 11:44 PTG | 0 Comment [s]

hyepp . enta la , dok sorang sorang mcm nie , terasa rindu kat kat kawan2 jah . tada gelak ketawa bersama lagi . msing2 dah bwak haluan sendiri . bkan ta boleh jumpa , tapi , pakat sibok . buat apa ? enta la . kerja ot . teringat kenangan lama bersama kwan2 dulu . adakah bakal berulang kembali ? terpulang kepada takdir . harap , msing2 sentiasa bhgia disamping org tersyg . cewah .HEHE .oke , nak ckap nie , bila rindu kan , tgok gmbar2 sebolom spm , sedih sgt . yerlah , skolah dah hbis , bila lagi dapat belaja bersama .tunggu smbung belaja ? lambat lagi ot . adoyai .tue unn belom tentu dpt ke tidak .mintak mintak la dpt .


^
-
^
-
^
-
gambar nie kalo xslap la , seminggu sebelom exam besar SPM .ada extra klass nan cegu fara .klass EKONOMI ASAS .dan lagi an dok bergambar , dlm nak exam dh tue .HEHE .

ada lagi laa .wait [!] kena upload jap ...........
25%

50%

75%

99.9%

here [!]
^
-
^
-
^
-
cewah . dan lagi uh . HEHE . curi curi nie tao .takod org nampak . mlu jah .HEHE .kalo chomei , tapa la jgak an ? HEHE .whateva la . jnji KAMI bahagia . ya ka ? enta . HAHA .


*************
tadi cerita pasai skolah . pasai rindu kat ahli2 dorm CEMPAKA , blom lagi . sebenarnya , lebih pada housemate ot . yerlah 3org jah punn . bkan ramai . lagi best an kalo ta ramai .ada dlu dngar ura-ura , bdax mna enta nak msuk ostel , last last smpai abiz skolah , btng hdung bdax uh kat ostel , chek ta kelih unn . tapa la , kedatangan "dia" tidak di alu alukan .opps [!] bkan apa . ta best la an , bdax baru masuk , isau ta stu pala .kang , mula laa nak berdendam . yaka ? HAHA .tatao laa .kidding .okei . meh farhana nak imbas kembali rentetan sepanjang dduk di ostel aby semasa exam SPM .

^
-
^
-
^
-
ha , pic nie diambil orang asmalina . chantek ta ? ta ? oke . tapa .ta kesa . HEHE . time nie  , hari kedua KAMI duduk kat ostel . otw nak p aspura . study . cewah . ckap jah . study la konon , enset ditangan , study apa an ? tada la . sekadar mengambil angin . yerlah , busan dok dlm aspuri uh , sunyi yg amat sgt . bdx2 lower tada . cuti .

^
-
^
-
^
-
ta pena jemu bergambar an ? HEHE . tengs kat dayang , dy pnya handpone .apa apa unn , rindu kat kowunk .lama nyaa ta jumpa . kalo kat dorm ptng2 mcm nie , boleh sembang2 . kutuk2 org . oh , buad dosa . bkan sllo .HEHE .

k laa , bnyak sgt ckap , kang , banjir plop perlis satgi . k baiii . miss kawan2 .



| Newer Post
The Disclaimer

Hi peeps . assalamualaikum , salam sejahtera dan salam 1Malaysia . selamat singgah yaa . why not , awak follow blogie farhana , i`ll follow you back darl :D

iloveyou MR.D

NOOR FARHANA BINTI ZAKARIA


Navigations!

Diary About Site


The Credits!

Template by : Farisyaa Awayy
Basecode by : Nurynn
Full Edited : Noor Farhana Zakaria

Best View at GOOGLE CHROME!